середа, 13 квітня 2011 р.

Iron Maiden випускають фотоальбом – IRON MAIDEN IN UKRAINE

Ветерани хеві-метал Iron Maiden готують ще один сюрприз для своїх фанів. Восени цього року побачить світ офіційний концертний фотоальбом «On Board Flight 666», що містить фотоматеріали, зібрані за останні три роки гастролей команди.
Авторство знімків належить штатному фотографу Maiden Джону МакМартрі, який супроводжував рокерів у всіх їхніх поїздках по світу починаючи з січня 2008-го року – моменту старту світового туру «Somewhere Back In Time World Tour».
Iron Maiden переміщалися з країни в країну і з континенту на континент на власному «Боїнгу», що отримав ім’я «Ed Force One» на честь офіційного Маскот групи Едді, чиє зображення прикрасило фюзеляж літака. Разом з групою подорожували 60 осіб тур-команди, а пілотуванням корабля періодично займався вокаліст Maiden Брюс Дікінсон, що має відповідну льотну ліцензію. Включені в книгу фото будуть забезпечені супровідним текстом, так що фани зможу розібратися в усіх перипетіях закулісної життя однієї з найбільших метал-груп сучасності. Як обіцяють видавці книги, «On Board Flight 666» гарантує «виключно насичену і захоплюючу візуальне подорож у внутрішній світ Iron Maiden».


Немає коментарів: