вівторок, 12 квітня 2011 р.

Записи південноамериканських концертів Iron Maiden будуть випущені на DVD

Виступи Iron Maiden в Буенос-Айресі і Сантьяго 8 і 10 квітня будуть випущені на DVD. Ще перед концертами басист групи Steve Harris (Стів Харріс) дав інтерв'ю радіостанції Чилі Futuro 88.9 FM, в якому поділився планами групи з приводу зйомки південноамериканських виступів.
 «Ми записуємо два концерти. Зйомки з обох шоу будуть використані для DVD. І в Аргентині, і в Чилі нас чекають приголомшливі фанати, і ми хочемо показати більше публіки саме з цієї частини світу. Дещо ми вже знімали для фільму «Flight 666», правда, в нього увійшло лише по одній композиції з кожної країни. Зараз же у нас буде можливість показати більше шанувальників з Чилі та Аргентини ».
 «Коли нас запитують, де групу підтримують краще за все, ми завжди відповідаємо, що в Південній Америці - в Чилі, Аргентині і в Сан-Пауло (Бразилія), - продовжує музикант. - Тепер ми зможемо показати цих своїх фанатів на відео ».
Коли басисту задали питання про пісні, які входять в сет-лист південноамериканських концертів, він підтвердив, що вони ті ж, що й на інших виступах світового туру Iron Maiden, організованого на підтримку альбому «The Final Frontier».
 «Сет-лист, який грає група, один і той же на всьому турі. З ним ви можете ознайомитися в Інтернеті, - сказав Харріс. - Чилійські та аргентинські сети будуть такими ж, але для цих двох виступів ми приготували ще й кілька додаткових композицій ».
На питання про кількість камер на шоу Стів Харріс не зміг дати точної відповіді.
 «Мені здається, їх десять чи дванадцять. Раніше я сам завжди займався режисурою концертних DVD групи і брав участь у продакшн, але тепер з нами працює дуже хороша компанія. Хлопці вже робили документальний фільм «Flight 666», вони ж відповідають за запис і цих концертів, і це дуже велике полегшення для мене ».
Нагадаємо, що на п'ятдесят третій щорічної церемонії вручення премії «Греммі», яка відбулася в Лос-Анджелесі 13 лютого, Iron Maiden отримали нагороду в номінації «Кращий метал-виконання» за трек «El Dorado» з альбому 2010 року «The Final Frontier» .


Немає коментарів: