суботу, 20 червня 2015 р.

Iron Maiden выпустят двойной альбом Book Of Соулс

Iron Maiden выпустят первый двухдисковой сет в их карьере 4 сентября. Он будет называться The Book of Souls.  Альбом длится 92 минуты, Кельвин Ширли его продюссировал — и это первый студийный сэт с The Final Frontier 2010-го года.

 

Взагалі-то, альбом був завершений давно - на початку цього року, - і його реліз відклали тому, що Брюс Дікінсон лікувався від раку і не міг гастролювати разом з групою.

Альбом записаний в Парижі; в ньому - сім треків від басиста Стіва Харріса, шість - створених Дейвом Мюрреєм і Адріаном Смітом. Два треку написані Смітом і Дікінс, і ще два - тільки Брюсом.

Про альбомі Харріс говорить ось що: «Ми працювали з цим альбомом не зовсім так, як з попередніми, - зокрема, змінився процес запису. Безліч пісень написані прямо тут, в студії, і ми обробляли, грали і зводили їх, поки вони були свіжими. Ковалі залізо, поки гаряче, - і, думаю, це відбилося в піснях: вони по-справжньому живі, їх дихання можна відчути. Я дуже пишаюся The Book of Souls - всі ми пишаємося, - і чекаю не дочекаюся, моменту, коли фани зацінують новий альбом. З особливим передчуттям чекаю гастролей в наступному році! »

Дікінсон додав: «Ми справді дуже раді виходу The Book of Souls, і ми приголомшливо провели час, створюючи його. Ми почали запис пізнім літом 2014-го і записували його в Парижі, в Guillame Tell Studios (це місце, де ми писали Brave New World 2000-ом, так що воно зберігає особливі спогади для всіх нас). Ми виявили, що тамтешня магічна, вибухова атмосфера нікуди не поділася - і тут же відчули себе, як вдома! Негайно почали працювати. До часу, коли робота була закінчена, ми зійшлися на тому, що кожен написаний нами трек - невід'ємна частина всього альбому. І якщо, щоб всі пісні залишилися, потрібно створити дабл-альбом - нехай буде дабл-альбом

Немає коментарів: