вівторок, 26 червня 2012 р.

Iron Maiden задоволені початком туру

 Практично 14 000 чоловік відвідали перший концерт Iron Maiden в рамках північноамериканського туру "Maiden England", який проходив в Шарлотт, Північна Каліфорнія, 21 червня 2012 року.

Bruce Dickinson: "Ми не виступали тут з 1988 коли, так що ми дійсно не чекали такої кількості людей, що прийшли на нас подивитися, і що за приголомшлива аудиторія! Воістину чарівна. Ми очікували, що це буде чимось на кшталт невеликого підготовчого шоу , щоб обкатати декорації, піротехніку і матеріал, та й себе не завадило б! Це був наш перший виступ з серпня минулого року в лондонській О2 Arena, так що група і техніки злегка вкрилися іржею. Але натовп був настільки голосним і так нас підтримувала, що всю павутину миттєво здуло, спасибі тобі, Шарлотт! "

Steve Harris: "Фантастично було побачити тут стільки шанувальників, адже останній раз ми грали тут з оригінальним туром 'Seventh Son' 24 роки тому. Деякі пісні ми не виконували дуже давно і реакція натовпу була просто чудовою, особливо від молодих шанувальників, які бачили і чули нас на концерті вперше. Такий відгук в перший вечір - це щось неймовірне. Ми по-справжньому в шоці і з нетерпінням чекаємо продовження виступів у цьому турі! "

Courtney Devores з The Charlotte Observer: "Реакція натовпу, серед якої були шанувальники, які чекали цього більше двох десятиліть (а деякі і все життя), і особливо на" The Trooper "була неймовірною протягом всього виступу".

Jeff Hahne назвав виступ "святом для вух і очей". "Це не ностальгічний тур. Вони вклали все в музику, дали можливість натовпу брати участь у кожному моменті і любити ці моменти кожну проведену хвилину!

Немає коментарів: