четвер, 3 травня 2012 р.

Вокаліст Iron Maiden відкриє в Уельсі авіаційний центр.

Брюс Дікінсон, вокаліст всесвітньо відомої британської рок-групи Iron Maiden, заявив у вівторок про свої плани по відкриттю авіаційного центру в Південному Уельсі. 
Співак повідомив, що створена ним компанія Cardiff Aviation буде надавати різні послуги авіаційним компаніям, зокрема, навчати льотний склад і обслуговувати літаки "Боїнг" і "Ербас".. 
Дікінсон з партнерами бере в оренду частину бази королівських ВПС «Сейнт-Асаф», розташованої в знаменитій долині Гламорган у Південному Уельсі.
При цьому 53-річний Дікінсон не має наміру залишати свою виключно успішну музичну кар'єру.
"Ми сподіваємося створити близько тисячі робочих місць протягом 18 місяців, залежно від рівня зацікавленості з боку виробників літаків і авіаоператори", - повідомив Дікінсон. 
Повідомляється також, що місцеві влади підтримують цю ініціативу. 
Брюс Дікінсон знайомий з авіацією не з чуток, з юних років він мріяв стати пілотом, однак, за власним зізнанням, не вибрав цей напрямок в якості основної професії, оскільки погано знав фізику і математику. Тому ліцензію пілота він отримав тільки після 30 років, проте з тих пір часто пілотував літаки, літаючи як поодинці, так і з іншими музикантами на борту. 
Брюс Дікінсон відомий не тільки як рок-музикант і пілот цивільної авіації, але і як письменник, фехтувальник, теле-і радіоведучий, сценарист і продюсер. Але більшість все-таки знає його як фронтмена Iron Maiden. 

Немає коментарів: