пʼятниця, 28 жовтня 2011 р.

У грудні вийде дитяча книга про Iron Maiden

Тепер про Iron Maiden говорять і пишуть ще й письменники. Днями завершив роботу над новою книгою письменник Степан Юрас, який упевнений, що для підростаючого покоління буде корисним знати про творчість музикантів легендарної групи.

Як стало відомо днями, хорватським письменником Степаном Юрасов завершена робота над новою книгою про творчість групи Iron Maiden. Ця нова робота письменника орієнтована на дітей віком від 7 до 15 років.

У передмові до видання автор написав таке: «Я дуже сподіваюся, що підростаюче покоління фанатів і шанувальників Iron Maiden знайде для себе в моїй новій книзі масу цікавих фактів про гурт, і отримає безліч позитивних емоцій, прочитавши цю книгу про метал-групи. Моя нова робота - по-справжньому унікальна, нічого рівного їй я досі ніде не бачив ».

Письменник говорить так само про те, що на музиці Iron Maiden виросло вже не одне покоління, а ті, хто колись у 70-х роках тільки слухали музику гурту, зараз приводять на концерти своїх дітей, а хтось і онуків. Нова робота Юрас - це щось середнє між мультяшними коміксами, енциклопедією і шкільним букварем. Діти зможуть зіграти в захоплюючу гру разом з героями книги, а за допомогою ілюстрацій всі найбільш популярні композиції стануть зрозумілими дітям, яким простіше сприймати інформацію через дію.

Тим, хто прочитає нову книгу Степана Юрасов, стане багато чого відомо з життя музикантів, а крім цього, діти дізнаються багато цікавого з допомогою запропонованої автором гри в «Відповідай на питання». Питання в книзі Юрас задаються найпростіші і самі складні, тому книгу будуть з інтересом читати, як дорослі, так і діти. Уже 20 грудня поточного року вийде книга про Iron Maiden, але кількість її змушує замислитися. Вийде тільки 200 примірників у твердій обкладинці, тому спочатку видання передбачається ексклюзивним.

© Copyright

Немає коментарів: