вівторок, 30 серпня 2011 р.

Фронтмен Iron Maiden виступить в соборі

 Bruce Dickinson (Брюс Дікінсон), виступить в Англії в знаменитому старовинному Кентерберійському кафедральному соборі в графстві Кент, повідомляє Blabbermouth. Виступ музиканта відбудеться в рамках благодійної акції «Canterbury Rocks At Christmas», організованої товариством Canterbury Gift, що збирає кошти на реставрацію собору, історія якого налічує вже дев'ять сотень років. Разом з Дікінсон в шоу візьмуть участь його колеги по рок-сцені - Ian Anderson (Йен Андерсон) з групи Jethro Tull і вокаліст Moody Blues Justin Hayward (Джастін Хейворд).
 Концерт відбудеться 10 грудня. Він проводиться з ініціативи Йена Андерсона. У 2010-му році музикант вже брав участь в подібному різдвяному шоу разом з Greg Lake (Грегом Лейком) з групи Emerson, Lake & Palmer. Шоу мало великий успіх, і цього року Андерсон вирішив повторити концерт, запросивши Дікінсона і Хейуорд.
 Кентерберійський кафедральний собор - один з основних архітектурних пам'яток Англії. Для того щоб зберегти його, потрібно продовжувати вкладати в його терміновий ремонт значні кошти. У першу чергу, уваги вимагає центральна вежа Bell Harry Tower (Белл-Херрі-Тауер), її знамениті середньовічні вітражі і дах з черепиці 19-го століття. За останній час було зібрано приблизно 10 мільйонів фунтів стерлінгів, однак цих коштів поки недостатньо.
 Цікаво, що власникові потужного вокалу Брюсу Дікінсону, швидше за все, доведеться відмовитися від мікрофона, щоб не пошкодити стародавніх стін.

Немає коментарів: