середа, 20 липня 2011 р.

Брюс Дікінсон отримує докторську ступінь у галузі музики

Фронтмен і вокаліст Iron Maiden Брюс Дікінсон, він отримав почесну докторську ступінь у музиці від королеви Марії Лондонського університету, 19 липня. Він був представлений професором Девідом Бейкером з Центруневрології та травматології. Честь був переведений з-за великий внесок Дікінсона для музичної індустрії.
 Королева Марія є одним з найбільших університетів Великобританії, провідний в дослідження і пропонує широкий спектр курсів в галузі гуманітарних та соціальних,  медицина, стоматологія, науки і техніки, з більшніж 14 тисяч студентів, 2000 аспірантів аспірантів і 3000 співробітників.
Дікінсон закінчив факультет історії в тому ж університеті в 1979 році. Його батьки хотіли, щоб він пішов в армію, але він сказав, що вважає за краще вчитися  раніше. "Це було те, що вони хотіли почути, і було моє виправдання", він пізніше зізнався. "Коли я туди приїхав, я відразу ж почав шукати і граючи рок групи"
 Мульти-талановитий доктор Дікінсон не тільки співак і композитор, автор книги, автор сценаріїв для кіно, телеведучий, але і чемпіон з фехтування ,бізнесмен і комерційний пілот.

Немає коментарів: