середа, 9 лютого 2011 р.

Bruce Dickinson посадить літак «Iron Maiden» в московському аеропорту - 9 Лютого 2011 - IRON MAIDEN IN UKRAINE

Сьогодні, 9 лютого, до Москви для підготовки свого концерту прибуває відома британська рок-група Iron Maiden. Концерт легендарних рокерів відбудеться 11 лютого в спорткомплексі «Олімпійський».

Сьогодні до Москви прилітають музиканти Iron Maiden, всі учасники групи разом з допоміжним персоналом прилетять на спеціально переобладнаному Boeing-757. Найцікавіше, що пілотувати цей літак буде особисто вокаліст Iron Maiden Bruce Dickinson (Брюс Дікінсон), який, як відомо, є льотчиком зі стажем. Навіть у своїй творчості артист часто звертається до авіаційної тематики.
Все необхідне для московського концерту обладнання буде також доставлено цим же літаком. Організатори концерту Iron Maiden нагадали, що в групи великий досвід в авіаційній сфері: у 2008 році музиканти орендували в однієї з чартерних авіакомпаній Великобританії літак, який прикрасили гігантським логотипом свого колективу.
Деталі візиту британських рокерів в російську столицю поки залишаються в секреті і не розкриваються. Організатори гастрольного туру відзначили, що програму перебування в Москві група Iron Maiden становить сама. Однак, вони абсолютно впевнені, що прихильників легендарного гурту чекає неймовірне шоу в найкращих традиціях класиків світової рок-сцени.
Нагадаємо, що останній раз Iron Maiden виступали в Москві три роки тому в 2008 році в рамках свого світового туру «Somewhere back in time Tour». Тоді московський концерт замикав неймовірне за масштабом турне британських музикантів. «Енергетика в спорткомплексі« Олімпійський »була просто приголомшлива, - згадує бас-гітарист групи Steve Harris. - Якщо на цей раз нам знову вдасться так само «зарядити» всіх фанатів, це буде абсолютно божевільний концерт ».

Немає коментарів: